Je li vaša karijera poziv ili posao 7 do 15 sati?

Sjećaš li se da su te roditelji pitali što želiš biti kad odrasteš? Dok sam išla u 8. razred, majka me počela postavljati isto pitanje sve dok nisam završila srednju školu. U to vrijeme nisam bio 100% siguran kojim ću putem u karijeri krenuti, ali sam imao nekoliko ideja.

Vaš poziv je ta strast koju duboko nosite – karijera koja definira vašu svrhu u životu. Netko mi je jednom rekao, ako nađeš posao koji voliš, nećeš morati raditi ni dana u životu. Neki od nas rade u karijeri toliko dugo da smo utrnuli iznutra i izvana. Idemo od termina do sastanka i naši su dani tako svakodnevni. Jedva da uživamo u onome što radimo jer je samo još 7 do 15. Jeste li nedavno rekli: ‘Mogao bih raditi ovaj posao zatvorenih očiju?’

Ljudi koji biraju karijeru, umjesto svog poziva, bude se razočarani što moraju ići na posao. Mrze se suočiti s još jednim danom. Ako pronađete svoj poziv i slijedite ga, život će postati avantura, a ne samo još 7 do 15.

Zaključno, odvojite nekoliko trenutaka da razmislite o tome što se danas događa u vašem životu i shvatite kompenzira li to vašem pozivu. Slušajte svoj um, tijelo i dušu. Ne brinite o tome što će drugi misliti ili čak hoće li pristati na bilo koji poziv prema kojem se krećete. Živite svoj život kao da vam je sutra posljednji dan na Zemlji. Uživajte danas jer sutra nije određeno.

Objavljeno dana