Svjetla, kamera, poduzmite akciju

Jeste li ikada imali sjajnu poslovnu ideju? Jeste li se usredotočili i planirali posao u mislima, a zatim to zapisali na papir? Naravno da ste radili “Take Action”?

Pa, većina nas ima sjajne ideje ili talente koje možemo podijeliti s ostatkom svijeta, ali to nikada ne učinimo. ZAŠTO???

Razmislite o tome koliko ste radnih mjesta mogli otvoriti i koliko ste ljudi mogli pomoći u svojoj ideji ili poslu. Vidiš li kamo idem s ovim?

Dakle, što se dogodilo? Zašto to nisi napravio? Mnogo je razloga zašto većina nas ne poduzima akciju u vezi sa svojim idejama, ali strah je jedan od najvećih razloga zašto.

Zašto se bojiš? Pa strah je rezultat pogrešne misli. Bojimo se neuspjeha i nepoznatog. Znam jer sam i za to bio kriv!

Ono u čemu sam stvarno “failing” bilo je shvaćanje da je neuspjeh dar koji donosi znanje. Ako ne uspijete, učite i rastete, ali samo ako to prihvatite kao dar kakav jest. Ako ste poput mene, pogriješili ste i odustali ste nekoliko puta. ALI jednostavna ISTINA je da kada se dogodi “neuspjeh”, morate vidjeti lekciju koju treba naučiti.

Prijatelju moj, kad se to dogodi, uvijek ćeš uspjeti! Neuspjeh je tvoj prijatelj zapamti to!!!

Osim toga, nije čak ni PRAVI neuspjeh. PRAVI neuspjeh se događa kada prestanete pokušavati.

Strah od nepoznatog je propast postojanja mnogih ljudi.

Znate kako to ide – “Što ako…”

I DA, bojao sam se i Nepoznatog. Zapamtite da smo od malih nogu programirani na Strah i strah od Nepoznatog. Problem je u tome što strah rađa negativnost i što zauzvrat može sve uništiti ako to dopustimo. Ali, to je tema za neki drugi dan.

Oni “što ako” obično se nikada ne dogode, a ako se dogode onda morate odvojiti vrijeme da ih ispitate za svoju lekciju. Svaka loša stvar u sebi ima dobrog, pa je na tebi prijatelju da odlučiš na koju ćeš stranu gledati.

Nepoznato ima goleme mogućnosti i potencijal za rast i duhovno i financijsko. Prošlost je poznata, a nepoznato leži u budućnosti. Ako vas vaša prošlost nije dovela do vašeg sna ili cilja, onda je nepoznato mjesto za biti. Zar ne mislite tako?

Poduzmite akciju i učinite nešto vrijedno!

Objavljeno dana