Cybex Pallas G i-Size: Autosjedalica koja podiže standarde sigurnosti i udobnosti za djecu

Cybex, renomirani proizvođač autosjedalica, još jednom potvrđuje svoj status lidera u sigurnosti djece s predstavljanjem Pallas G i-Size autosjedalice. Ova inovativna autosjedalica predstavlja sljedeću generaciju već nagrađivane serije, kombinirajući godine iskustva u tehnologiji zaštite od udara s novim standardima sigurnosti i praktičnosti.

Pallas G i-Size, prilagodljiva autosjedalica koja raste zajedno s djetetom od prve godine do 12. godine, postavlja nove standarde u udobnosti i zaštiti. Osim što pruža više od 10 godina udobnosti, ova autosjedalica smanjuje rizik od ozljeda vrata za impresivnih 40%. Sigurnosni jastuk, koji se koristi do 21 kg težine djeteta, smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata tijekom frontalnih sudara.

Osim naprednog Impact Shielda, autosjedalica Pallas G i-Size ima i Linearnu bočnu zaštitu Plus sustav koji pruža optimalnu sigurnost u slučaju bočnih sudara. Kombinacija ovih tehnologija čini ovu autosjedalicu iznimno sigurnom, smanjujući rizik od ozljeda djeteta.

Jedna od ključnih prednosti ovog modela je i jednostavno podešavanje nagiba sjedala te fleksibilni oslonac za glavu koji omogućuje tri udobna položaja. Osim toga, udobna prozračna navlaka, koja se lako održava pranjem u perilici rublja, čini Pallas G i-Size atraktivnim izborom za roditelje.

Uz inovativno pričvršćivanje djeteta pomoću pojaseva koji su pričvršćeni za sigurnosni jastuk, ova autosjedalica pruža čvrsto držanje i dodatnu sigurnost u slučaju sudara. Sustav ISOFIX sidrišta i dodatno Top Tether sidrište osiguravaju pravilnu i stabilnu ugradnju autosjedalice.

Dimenzije autosjedalice su 40,5×59,5×59 cm, a težina iznosi 8,9 kg, čineći je kompaktnom i laganom za upotrebu. Cybex Pallas G i-Size autosjedalica predstavlja vrhunsku kombinaciju sigurnosti, udobnosti i inovacija, postavljajući nove standarde u industriji autosjedalica.

Objavljeno dana