Kako odabrati odgovarajuću masku za mobitel?

Kako biste odabrali masku za mobitel koja će vam potpuno odgovarati, od samog dizajna do kvalitete, potrebno je najprije razmotriti vlastite želje i potrebe. Naravno da se jednom tinejdžeru neće svidjeti maska za mobitel nekog poslovnog čovjeka kojem će, primjerice, maska imati i funkciju novčanika. Mladima je uglavnom važnija estetika, dok stariji više preferiraju praktičnost.
Naravno, uvijek je moguće kombinirati i jedno i drugo. Odlučili smo podijeliti maske za mobitele u tri kategorije i na taj način vam olakšati odabir maske koja će savršeno pristajati i maksimalno zaštititi vaš uređaj.

‘Slim’ silikonske i plastične maske za mobitele

‘Slim’, odnosno tanke silikonske i plastične maske za mobitele su savršeno i praktično rješenje za sve one koji žele zaštititi svoj uređaj i dati mu osobnost, a pritom ne potrošiti previše novca. Silikonske i plastične maske za mobitele su uglavnom pristupačnih cijena, stoga su dostupne gotovo svakome. Omjer cijene i kvalitete je izvrstan, a čak se može reći i da su ove maske prejeftine za iznimno dobru zaštitu koju pružaju. Mladi ih obožavaju jer se proizvode u raznim bojama s različitim motivima, slikama, ilustracijama, natpisima, ukrasima i unikatnim detaljima.

Preklopne maske za mobitele

Ako pak tražite masku za mobitel s dozom elegancije, onda su preklopne maske idealne za vas. Ove maske često imaju i funkciju novčanika, a dodatna prednost je i to što štite zaslon kada su preklopljene. Njihova tvrda podloga pruža izvrsnu zaštitu za poleđinu uređaja. Ova vrsta maski je, zbog svoje praktičnosti i multifunkcionalnosti, uglavnom omiljena među osobama koje mobitel koriste u poslovne svrhe.

Maske za mobitele od tvrde gume i plastike

Maske za mobitele od tvrde gume i plastike, savršene su za planinare, kampere, avanturiste te sve one koji žele bolje zaštititi svoj uređaj u nekim ekstremnim i nesvakidašnjim uvjetima.
Ovakve maske su uglavnom teške, velike i široke pa će tako i najtanji mobitel na svijetu izgledati poprilično glomazno. Upravo zbog te glomaznosti, vrlo često je otežan pristup određenim stavkama na uređaju, što naravno ovisi i o veličini vašeg dlana.

No, zahvaljujući svim tim karakteristikama, ove maske će zaštititi vaš uređaj u gotovo svim uvjetima. Premda ih možda nećete koristiti svaki dan, uvijek je poželjno imati jednu ovakvu masku za određene situacije kao što je odlazak na planine ili pak kampiranje kako biste svom mobitelu mogli pružiti potpunu zaštitu od padova, ogrebotina, lomova i svih potencijalnih nezgoda koje se na takvim mjestima mogu dogoditi.